نرم افزار آسانا

پلتفرم آسانا(asana)

این پلتفرم که نرم افزاری به همین نام نیز دارد، یکی از پلتفرم های مدیریت پروژه و کارسپاری است. شعار«آسانا»، «ایجاد نظم در محیط کار» است که شعار خاصی نیست اما با توجه به قدرت آن، واقعا توانایی این کار موجود است.

پلتفرم آسانا
پلتفرم آسانا

درباره پلتفرم

آسانا پلتفرمی ایرانی نیست اما نامی که دارد، تاحدی برازنده آن است. توسعه دهندگان آن سعی کرده اند تا حد ممکن آن را «آسان»، «ساده» و «کاربردی» طراحی کنند. این خصوصیت در طول دوران توسعه آن، و حتی امروزه هم حفظ شده است.

شرکت تولید کننده نرم افزار «آسانا» شرکتی آمریکایی مستقر در سانفرانسیسکو است. که سرویس اصلی این شرکت در ابتدا ارائه خدمات برروی پلت فرم وب و موبایل بود. محصول اصلی اولیه آن نیز «مدیریت کار» بود. این پلتفرم، بعدها توسعه یافت و کلاً تبدیل به نرم افزار و پلتفرم سازماندهی، پیگیری و مدیریت شد.

این پلتفرم در سال 2008 توسط داستین موسکوویتز و جاستین روزنشتاین تاسیس شد. هردوی این بنیانگذاران در فیس بوک کار می کردند. این موسسین ابتدا پلتفرم مدیریت کار را در فیسبوک ایجاد کردند که کارایی زیادی نداشت و مورد استقبال قرار نگرفت. بنابراین در سال 2008، فیس بوک را ترک کردند تا برای خودشان پلتفرمی به نام «آسانا» را راه اندازی کنند.

در سال 2018 کاربران این پلتفرم به 35000 نفر رسید. ارزش آسانا در پایان سال 2018 بیش از دو میلیارد دلار بود.

کاربردهای پلتفرم

پلتفرم «آسانا» اکنون پلتفرم نرم افزاری و یکپارچه است که کار اصلی آن مدیریت کارسپاری، کاربینی و کارسنجی و همکاری تیمی و مدیریت کار است. کاربران به سادگی می توانند در این پلتفرم بوسیله موبایل یا کامپیوتر شخصی یا محل کار، پروژه تعریف کنند.

کاربران آسانا می توانند وظایف و ضرب الاجلها را تعیین کنند و مستقیماً از طریق بخش چت این پلتفرم، باهم ارتباط برقرار کنند. ابزارهای گزارش‌دهی، پیوست‌های فایل، تقویم‌ها و ردیابی هدف از امکانات اولیه این پلتفرم است.

در سال 2022، آسانا نسخه جدید خود را منتشر کرد که دارای ویژگی های جدیدی برای سازماندهی بود. کانبان، ورک اسپیس، اهداف، گانت چارت و ارتباطاتی با گوگل و فیسبوک امکاناتی بود که به این پلتفرم اضافه شد.

ای.پی.آی(API) هایی که آسانا دراختیار کاربران خود قرار می دهد می تواند ای پلتفرم را به پلتفرمهای دیگر متصل کند که امکان بسیار خوبی است. در سال 2023، آسانا قابلیت های متمرکز بر هوش مصنوعی مولد را راه اندازی کرد.

بسیاری از امکانات این پلتفرم رایگان است اما با پرداخت ماهانه ده دلار، شرکتها می توانند از سایر بخشهای پولی این پلتفرم نیز بهره ببرند.