بازی داستان سُرایی

بازی تیم سازی داستان سرایی(story telling)

فلسفه بازی داستان سُرایی ، ایجاد داستان و تقویت قوه تخیل اعضای تیم و درک سوگیری افراد و شناخت مدل ذهنی آنهاست. انجام این بازی کمک خواهد نمود تا «قوه خلاقیت»، «تفکر خارج از چارچوب» و «مهارت های حل مسئله» شرکت کنندگان در آن تقویت شده و شناخت بیشتری از آنها ایجاد شود.

بازی داستان سُرایی
بازی داستان سُرایی

مشخصات بازی

نوع رقابتانفرادی
چالشداستان سرایی
بازخوردتقویت خلاقیت
رویکرد روانشناختیشناخت روحیه همکاران
نفرات مورد نیازبدون محدودیت
موارد مورد نیاز_
زمان مورد نیازحدود یک ساعت

قوانین بازی

افرد گروه دور هم جمع شده و یک داور انتخاب می شود. سپس هر یک از افرادی که داور آن را انتخاب می کند. باید داستانی کوتاه بسازد. این داستان می تواند درباره هر چیزی باشد. سپس داور بازی را سخت تر کرده و موضوعی به افراد می دهد که باید درباره آن داستان بسازند.

پس از آن داور از شرکت کنندگان می خواهد تا درباره سازمان یا تیمی که در آن فعالیت دارند داستان بگویند. این کار چالشی تر است. داور می تواند داستان ها را به رای گذاشته و دو نفر به فینال صعود کرده و باهم رقابت کنند تا داستان سرای اول انتخاب شود.

درباره بازی

بازی داستان سرایی، یکی از بازی های متفاوت جدی مدیریتی و تیم سازی است. با انجام این بازی خلاقیت اعضای تیم به بوته سنجش گذاشته می شود.

جالب اینجاست فردی که در این بازی نفر اول شود، اتفاقا به هیچ عنوان برای انتقال اطلاعات در سازمان مناسب نیست زیرا براساس مدل ذهنی خود اطلاعات را به صورت داستانی روایت میکند و احتمالا آن را تغییر میدهد. برای انتقال اطلاعات جدی افراد با قوه تخیل کمتر، مناسبتر هستند. این فرد می تواند در واحدهایی مانند منابع انسانی یا خصوصا بازاریابی و فروش فعالیت کند. فردی که توانایی بالایی در داستان سرایی دارد، اتفاقا فروشنده خوبی است.