معرفی فیلم سینمایی برون سپاری

معرفی فیلم سینمایی برون سپاری

این دارم عاشقانه کمدی یا همان فیلم سینمایی برون سپاری ، در واقع همان برون سپاری است. برون سپاری شده یکی دیگر از غلطهای مصطلحی است که امروزه در کسب و کارها رایج شده است. آن چیزی که ما در پارسی به برون سپاری می شناسیم، در انگلیسی به اوتسورسد (Outsourced) یا در ترجمه کلمه به کلمه آن برون سپاری شده است که معنای برون سپاری را می دهد. این دارم در سال 2006 ساخته شد و کارگردانی آن بر عهده جان جفکات بوده است.

درباره فیلم

این اثر در درگاه IMDB و بالیوود نتوانست امتیاز خوبی کسب کند و مورد استقبال تماشاچیان قرار نگرفت. با اینکه این فیلم با بیش از یازده چهره شناخته شده سینما روی پرده رفت و یکی از آثار پربازیگر بود اما موفقیت خاصی در گیشه کسب نکرد.

با اینکه این فیلم موفقیت خاصی نداشت اما با توجه به سوژه جذاب داستان، آمازون برروی آن سرمایه گذاری کردو با کمک شرکتهای یونیورسال و ان بی سی، در سال 2010 یک مجموعه تلویزیونی کمدی آمریکایی از روی آن ساخت که در محل کار هندی اتفاق می افتد. این سریال در ابتدا از 23 سپتامبر 2010 تا 12 می 2011 پخش شد.

زمانی که تمدید نمایش با تاخیر اعلام شد بازیگران و خدمه کمپینی را برای طرفداری از نمایش آن به راه انداختند و نهایتاً نمایش این سریال پس از یک فصل انتشار، لغو شد.

داستان فیلم

یک شرکت نوآور آمریکایی پاسخگویی تماسها و مرکز تماس خود را به شرکتی در هند برون سپاری می کند. یکی از مدیران امریکایی مامور می شود که به هند رفته و این مرکز تماس را مدیریت کند. وی وظیفه سختی برعهده دارد و باید بتواند فرهنگ مردم و مشتریان امریکایی را برای هندی هایی که پاسخگوی تلفن هستند توضیح دهد تا کسی خرابکاری نکند.

مشتریان امریکایی تاحد زیادی «از خود راضی»، «با سطح بالایی از اعتماد به نفس» و تا حد زیادی «طلبکار» و خصوصا «بی اعصاب» هستند. این مدیر وقتی وارد هند می شود، در ابتدا فرهنگ هند را درک نمی کند و در بسیاری از اوقات بصورت ناخواسته، به کارکنان توهین میکند. اما رفته رفته در فرهنگ غنی هندوستان جذب می شود و این دفعه اوست که به جای اینکه فرهنگی آموزش دهد، خودش، شیفته یادگیری فرهنگی چندهزار ساله می شود.

نکات آموزنده فیلم

این فیلم نشان می دهد اقتصاد گران قیمت ایالات متحده، تا چه میزان به نیروی کار ارزان چین و هند وابسته است. بعلاوه می توان هر چیزی را برون سپاری کرد. فراموش نکنیم این فیلم در زمانی تولید شده که خبری از گوشی هوشمند نبود و شبکه های اجتماعی هنوز بوجود نیامده بودند.

این موضوع نشان می دهد شرکتهای غربی تا چه میزان پیشرفته هستند و قبل ما برای هر چیزی قبلاً راه حلهای مناسب پیدا کرده اند. بعلاوه اینکه از اینکه یک شرکت مهمترین و حیاتی ترین بخش خود را نه به شرکتی داخلی، بلکه به شرکتی در آن سوی کره زمین واگذار کند، هراسی ندارد زیرا مدیریت هزینه مهمترین موضوع در بقای سازمان است.

آکادمی آنلاین عیب پوش