ضریب پوشش محصولی

ضریب پوشش محصولی چیست؟

چکیده:

ضریب پوشش محصولی یکی از ضرایب بسیار مهم در فروش و پخش است که با محاسبه آن می توان میزان پوشش محصول و موفقیت پخش را دریافت کرد.

فهرست مطلب

ضریب پوشش محصولی چیست؟

اکثر شرکتهای پخش، به دلیل اینکه محصولات متنوعی در اختیار دارند که از شرکتهای متفاوتی تامین می شود، نیاز به این دارند که ضریب پوشش محصولی را به ازای هر محصول را بررسی کنند. در این خصوص ضریبی به کمک مدیران این شرکتها آمده که ضریب پوشش محصولی نامیده میشود. فرمول این ضریب به شکل زیر محاسبه می‌شود.

ضریب پوشش محصولی
ضریب پوشش محصولی

به عنوان مثال اگر این محاسبات را برای شهر تهران که فرض کنیم ۱۷ هزار مشتری فعال دارد، انجام دهیم، نتایج به شکل زیر خواهند بود. فرض کنیم که ما در ماه گفته شده، به ۷۸۵۰ مشتری، محصول فروخته باشیم.فرض کنیم که کالای الف در شهر تهران، به ۲۴۶۰ مشتری فروخته شده باشد.

ضریب نفوذ محصول به مشتریان خریدار به این صورت محاسبه می شود:

۲۴۶۰ تقسیم بر ۷۸۵۰ ضربدر ۱۰۰ که عدد ۳۱٫۳ % است.

 ضریب نفوذ محصول به مشتریان فعال:

۲۴۶۰ تقسیم بر ۱۱۴۳۲ ضربدر ۱۰۰ که عدد ۲۱٫۵ % است.

ضریب نفوذ محصول به کل مشتریان :

۲۴۶۰ تقسیم بر ۱۷۰۰۰ ضربدر ۱۰۰ که عدد ۱۴٫۴۷ % است.

همانطور که دیده می شود، هرچه به سمت اطلاعات واقعی تر پیش می رویم، درصد نفوذ ما کاهش می یابد.

اشتراک گذاری:

مطالب مرتبط

آموزش ادب رفتاریآموزش راهبریآموزش مباحث مدیریتیآموزش مدیریت استراتژیکآموزش مدیریت سرمایه های انسانیآموزش موفقیت و توسعه شخصی

در این درس به تعریف موفقیت ، و تفاوت آن با خوشبختی و پیشنیازهای آن به شکل کامل پرداخته شده تا با مطالعه این درس، مسیر موفقیت را هموارکنیم.

آموزش بازاریابی مقدماتیآموزش ها و تکنیک های فروش و مذاکره

در این درس، به موضوع بسیار مهم وزن مارژین (Margie's weight) و اهمیت آن در انتخاب، ادامه یا رد یک نوع کسب و کار پرداخته ایم.

آموزش دیجیتال مارکتینگآموزش راهبریآموزش مالی و سرمایه گذاریآموزش مباحث مدیریتیآموزش مدیریت استراتژیکآموزش مدیریت سرمایه های انسانیآموزش مدیریت مشتری

هوش تجاری (BI) ابزار قدرتمندی است که با تجزیه‌وتحلیل داده‌ها کمک می‌کند شرکت تصمیمات دقیقتری گرفته، کارایی را افزایش داده و بهتر رقابت کند.

آموزش دیجیتال مارکتینگآموزش مباحث مدیریتیآموزش مدیریت سرمایه های انسانیآموزش موفقیت و توسعه شخصی

هوش مصنوعی (AI) با بهبود تصمیم‌گیری، خودکارسازی فرآیندها و تحلیل داده‌ها، ابزار قدرتمندی برای دستیابی به مزیت رقابتی است.