فهرست مطلب

تو در پول درآوردن معرکه هستی

چکیده:

فهرست مطلب

کتاب «تو در پول در آوردن معرکه هستی»، با عنوان انگلیسی(You are a badass at making money)، نوشته جن سنسیرو و ترجمه سیما مومنی است که توسط انتشارات دانش ماندگار عصر در تهران به چاپ رسیده است.

این کتاب، به خواننده خود کمک خواهد کرد تا از ترس ها و موانعی که در سر راه او در راه رسیدن به موفقیتهای مالی وجود دارند، عبور کند. جن سینسرو با استفاده از تجربه ی تبدیل شدن خود از فردی که در یک گاراژ زندگی میکرد و هیچ آهی در بساط  نداشت، به فردی که دور جهان را به مسافرت می پردازد، و همچنین با استفاده از مهارتهای خود، توانست مجموعه کتابهایی را بنویسد که تبدیل به کتابهای پرفروشی شدند، این کتاب را نوشته است.

نویسنده کتاب «جن سینسرو»، یکی از نویسندگان پرفروش نیویورک تایمز و مربی موفقیت و سخنوری است که بیش از یک دهه با سفر به دور دنیا، به مردم کمک می‌کند تا زندگی خود و حساب‌های بانکی شان را تغییر دهند. سنسیرو، این کار را از طریق سخنرانی‌های عمومی، جلسات خصوصی، سمینارهای مربیگری و نوشتن کتاب‌های پرفروش انجام می‌دهد.

سنسیرو، داستانهای کوچک طنزی از زندگی شخصی خود را با مفاهیمی ترکیب کرده است که به وسیله آنها توانسته راههای به دست آوردن نتایج بالقوه و واقعی را به مخاطب نشان دهد. مطالعه این کتاب به خواننده کمک خواهد کرد تا توجیهات پیش افتاده و بی منطقی را که برسرراه موفقیت می آورد، کنار گذاشته و رابطه خود را با پول بهبود ببخشد و تبدیل به ماشین پول سازی شود.

نقد مجله نیویورک درباره کتاب

این کتاب عالی‌ست… این کتاب به شکلی دقیق به شفاف سازی این مفهوم می پردازد که وفور و فراوانی مالی، موضوعی درونی است و همه چیز از ذهنیت شما آغاز می شود. سینسرو به کمدی ترین و جالبترین شکل ممکن تمام تلاش خود را میکند تا به شما در شناسایی باورهای محدودکننده خاص خود در مورد پول کمک کند.

اشتراک گذاری:

گروه تولید محتوای آکادمی عیب پوش

آکادمی عیب پوش، به عنوان مرجعی تخصصی در راستای توسعه شایستگی فردی و کسب و کار، مجموعه آموزشی و مشاوره ای است که برای اصالت مطالب و منابعی که با همیاران، دانشپذیران و کلیه مخاطبان خود ارائه میکند، اهمیت ویژه ای قائل است. گردآوری و طبقه بندی تمامی مطالب و درسهای این آکادمی، توسط متخصصین، مدرسین و مدیران با سابقه در حوزه های مربوطه انجام شده‌ و تمام دروس دارای اصالت هستند.

مطالب مرتبط

معرفی کتاب های بازاریابی (مارکتینگ)معرفی کتاب های توسعه فردیمعرفی کتاب های دیجیتال مارکتینگمعرفی کتاب های مفید حوزه پخش و فروش

کتاب میلیاردرهای یاغی ، «نگرشی نوین در بازاریابی و خلق ثروت»، نوشته دن کندی و لی میلتر و ترجمه دکتر امین اسداللهی و محمد باغیانی است.

معرفی کتاب های توسعه فردیمعرفی کتاب های مدیریت سرمایه های انسانیمعرفی کتاب های مفید حوزه مدیریت

کتاب زیرآب زنی ، با عنوان فرعی «رقابت منفی و روشهای مقابله با آن» نوشته فرامرز عیب پوش است که توسط نشر برآیند به چاپ رسیده است.

معرفی کتاب های توسعه فردیمعرفی کتاب های مدیریت سرمایه های انسانیمعرفی کتاب های مفید حوزه مدیریت

معرفی کتاب های بازاریابی (مارکتینگ)معرفی کتاب های برند سازیمعرفی کتاب های دیجیتال مارکتینگمعرفی کتاب های مفید حوزه پخش و فروشمعرفی کتاب های مفید حوزه مدیریت