بازاریابی خروجی چیست؟

بازاریابی خروجی(external marketing)،  اصطلاح جدیدتری برای بازاریابی سنتی است که درمقابل بازاریابی ورودی بکار گرفته شد. این نوع بازاریابی از انواع روشهای برونگرا و جمعی و سنتی استفاده می کند.

در بازاریابی خروجی، پیامهای بازاریابی از طریق روش هایی مانند تلویزیون، رادیو و ارسال انبوه پیام با مشتری انبوه و بدون هدف خصوصی ارتباط برقرار می کند. این روش اغلب برای تأثیرگذاری بر آگاهی و تغییر اولویت مخاطب استفاده می شود.

بازاریابی خروجی برخلاف “بازاریابی ورودی”، مخاطب را به وضوح به سمت برند دعوت کرده و گفتگو بصورت خطی و مستقیم با انبوهی از مردم است که ممکن است مخاطبان احتمالی هم در بین آنها وجود داشته باشند.

در خصوص “بازاریابی ورودی”، به تفصیل در مقاله مربوط به “بازاریابی ورودی چیست”، شرح داده شده که برای درک بهتر این مقاله توصیه می شود مقاله مذکور هم مطالعه شود.

طور خلاصه بازاریابی ورودی نوعی از بازاریابی است که در آن گفتگوی مخاطب با کسب و کار یا برند، از طرف مخاطب آغاز می‌شود. این روش از بازاریابی یکی از نوین ترین روشهای بازاریابی است که نهایتا موجب خواهد شد بازاریابی سنتی و به شکل فعلی، کاملا از بین برود.

بازاریابی خروجی اقدامی برای تبلیغ کسب و کار و خدمات آن است. این روش ارسال پیام را از درب خانه شروع میکند و تا حد امکان به افرادی که ممکن است علاقه مند به استفاده از خدمات یا برند باشند، دسترسی پیدا کند. این نوع بازاریابی معمولاً با تبلیغات تلویزیونی و رادیویی، بروشورها و بروشورها، رسانه های اجتماعی و تبلیغات موتورهای جستجو انجام می شود.

سیستم مدیریت این نوع بازاریابی با یک پلت فرم عمومی مانند بازاریابی ایمیلی برای توزیع بی دردسر و سریع اما بی هدف بصورت یکپارچه انجام می شود.

این سیستم برای اطلاع رسانی و از پیام رسان به مخاطب بصورت یک طرفه است. معمولا برای اطلاع رسانی و ایجاد “آگاهی”، مناسب است. کارهایی مانند اطلاع رسانی، تبلیغات انبوه، اجرای یک برنامه وفاداری یا کمپین استفاده می شود.

نوشته : فرامرز عیب پوش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: کلیک راست در این سایت غیر فعال است !!