Notice: fwrite(): Write of 618 bytes failed with errno=122 Disk quota exceeded in /home/eybpoo/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 42
معرفی فیلم سینمایی خون به پا خواهد شد
آخرین فیلم ها
زندگی مخفی والتر میتی فیلم مدیریتی فیلم منابع انسانی

معرفی فیلم زندگی مخفی والتر میتی

تونی اردمان فیلم

معرفی فیلم تونی اردمان

فیلم سینمایی بحران

معرفی فیلم سینمایی بحران

فیلم سینمایی دره

معرفی فیلم سینمایی دره

معرفی فیلم سینمایی خون به پا خواهد شد

معرفی فیلم سینمایی خون به پا خواهد شد

فیلم سینمایی خون به پا خواهد شد (There Will Be Blood)، درام بیوگرافی و تاریخی به کارگردانی، تهیه‌کنندگی و نویسندگی پل توماس اندرسن، محصول سال ۲۰۰۷ هالیوود است.

فیلم سینمایی خون به پا خواهد شد
فیلم سینمایی خون به پا خواهد شد

درباره فیلم

بازیگران بزرگی همچون دنیل دی-لوئیس ، پل دینو ، کوین جی اکونر ، کیران هایندز ، راسل هاروارد ، پل اف. تامپکینز ، دیوید وارشوفسکی و بری دل شلمن در این اثر به ایفای نقش پرداخته اند.

این فیلم اقتباسی از رمان نفت نوشته آپتون سینکلر است که در سال ۱۹۲۷ چاپ شد و فروش خوبی داشت. بازسازی این رمان هم نقدهای مثبتی از منتقدین و بینندگان گرفت. بیشترین نقدهای مثبت به بازی دنیل دی-لوئیس تعلق گرفت که در پی آن تمامی جوایز اسکار، گلدن گلوب و بفتا را از آن خود کرد.

داستان فیلم

دنیل پلین‌ویو، جستجوگر نقره در ابتدای قرن بیستم منبعی غنی از نفت را در نزدیکی لس آنجلس پیدا کرده و شرکت حفاری خود را تأسیس می‌کند. موقع کار در چاه نفت طی شکستن الوار نگهدارنده، وسایل به درون چاه سقوط کرده و یک نفر جان خود را از دست می‌دهد و دنیل فرزند کوچک او را که حالا یتیم شده به فرزندی می‌گیرد. اچ دبلیو پلین‌ویو به فرزند دنیل تبدیل شده و دنیل او را به عنوان شریک تجاری خود معرفی می‌کند.

نکات آموزنده فیلم

«دیگر تمام شده است» یکی از اندوهگین ترین دیالوگهای این فیلم است که پس از دردناکترین صحنه قتل در فیلم بیان می شود. بسیاری از منتقدین این دیالوگ را تقابل ذات انسانی و دین برشمرده اند.

این فیلم تقابلی واقعی از انسانیت و اخلاق و «طمع» انسان است. طمعی که همواره انسان را در بدترین شرایط ممکن قرار داده و جانهای بسیاری را گرفته است. انسان همواره بیشتر و بیشتر می خواهد و این پروسه انگار هیچگاه قرار نیست تمام شود.

آن شنیدستی که در اقصای غور

بارسالاری بیفتاد از ستور

گفت چشم تنگ دنیا دوست را

یا قناعت پر کند یا خاک گور

حضرت سعدی

اشتراک گذاری:

کتابخانه عیب پوش

گروه تولید محتوای آکادمی عیب پوش

گردآوری همه مطالب و درسهای این آکادمی، توسط متخصصین، مدرسین و مدیران با سابقه در حوزه های مربوطه انجام شده‌ و تمام دروس دارای اصالت هستند.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/eybpoo/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /home/eybpoo/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents() #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/eybpoo/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51